Ontwikkelings partners: de mens centraal

Meer beeld, minder tekst

7

Toen onze contact van Ontwikkelingspartners ons de opdracht gaf voor de nieuwe website zijn we eerst terug gegaan naar de basis. We hebben samen met hen gekeken naar de propositie van de organisatie en ook de corporate identity onder handen genomen.

De ontwikkelingspartners doen veel verandertrajecten bij organisaties. Zij hebben de expertise en ervaring in huis om het totale verandertraject van strategieontwikkeling tot mensontwikkeling te ondersteunen. Deze adviseurs/coaches zijn vaak in diverse rollen nauw betrokken bij het implementeren op organisatie-, proces- en medewerker niveau.

Gilde van veranderaars

Tijdens de positionering hebben we de ‘Gilde van veranderaars’ in het leven geroepen. Een groep van zelfstandige professionals die als ‘veranderaar’ optreden bij trajecten binnen diverse organisaties. De kernbelofte van het merk is geworden ‘vooruitgang door verandering’.

Omdat de trajecten grotendeels ‘hangen’ aan de partner en zijn/haar netwerk en zij zelf een belangrijke schakel zijn in het success van de opdracht hebben we gekozen om de ontwikkelinspartners zelf in beeld te brengen voor de beeldcommunicatie op de website. Mooi beeld (fotografie Sunny Gardeur) die de mensen neerzetten zoals ze zijn. De partners staan zelf aan de basis van het succes van de organisatie en brengen hun kennis en ervaring over op anderen. De mens centraal. Hieruit blijkt wederom dat investeren in professionele fotografie loont.

De website is anders dan andere advies-/veranderorganisaties. Meer beeld, minder tekst. Mooie sfeer dat zorgt voor onderscheidend vermogen. Ontdek het zelf op: www.ontwikkelingspartners.com

Top